The pulse of movement
Услуги
  • Разрешения за прелитане и кацане със ”забранени за превоз по въздух” товари:
   Полетите с опасни товари трябва да отговарят на нарастващия брой изисквания и рестрикции, свързани с безопасността на превоза. Използването на специализирани самолети за чартърни карго полети, лицензирани от съответната Гражданска Въздухоплавателна Администрация (ГВА) позволява на товари, “забранени” за превоз по въздух да бъдат транспортирани. Всички необходими полетни апликации за издаване на разрешения по изключение ще бъдат изпратени на съответните институции за получаване на нужните разрешения за прелитане и кацане, включително и по дипломатически път.
  • Документална консултация – за всеки отделен полет предлагаме консултация за необходимите документи, според спецификата на товара и съответните дестинации.
  • Карго чартърни полети – според обема, теглото и размера на каргото ще предложим най-подходящия тип самолет, съобразявайки се с текущото му позициониране, за да оптимизираме разходите за чартърния полет.
  • Международна спедиция по въздушен, морски и сухоземен транспорт. Митническо посредничество и гаранция по транзитиране на товарите.
 • Летищно обслужване на самолети на кредит:
  - aircraft ramp and cargo handling services
  - airport landing and parking fees
  - catering for crew and pax
  - flight brief
  - hotel accomodation
  - crew transportation
  - flight supervision